• Rólunk
    Rólunk

    Ügyfeleinknek, legyenek akár kis vagy nagyvállalatok, teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk a honlap üzemeltetés és webadminisztráció terén.

Amit tudnod kell rólunk!

A Webhosting, a hatékony weboldal készítés az adatáramlás és információcsere folyamatosan változó világának kihívásaira kínálunk egyedi igényeidhez alkalmazkodó megoldásokat.

Adatparkunk és szervereink technikai színvonala, szolgáltatásaink széles skálája, megfelelnek a legújabb igényeknek is. Jól tudjuk, hogy ügyfelünknek mit jelent vállalkozásuk, weboldaluk, e-mailük, legyen az akár személyes jellegű honlap, vagy jelentős profitot termelő web shop.

 

 

Küldetésünk, hogy a vállalkozásod versenyképességét és sikerességét elősegítsük a piacon azáltal, hogy egy gyors és könnyen kezelhető weboldal, hosting és email szolgáltatást biztosítunk számodra. Ezáltal a vállalkozásod egyre több ügyfél számára válik elérhetővé és megerősödik a piaci helyzete.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a legteljesebb mértékben kiszolgáljuk, beleértve az egyedi igényeket és az új megoldások alkalmazását is.

 

 

 

Az alapoktól építjük fel az online megjelenésed és egyetlen döntő lépést sem hagyunk ki.
Van egy elképzelésed és megtaláltad hozzá a megfelelő Domain nevet? Ha a Domain szabad, segítünk lefoglalni! Ha még nincs ötleted a legtalálóbb Domain nevet illetően, segítünk megtalálni azt.

Állunk rendelkezésre a legkedvezőbb tárhely kiválasztásában is, figyelembe véve az igényeidet. Ez a tárhely fokozatosan is megfeleltethető a változó igényeknek, a megfelelő tárhely csomag biztosításával.
A stabil kezdet megteremtése után már hosszútávra tudunk együtt tervezni és fejleszteni.

 

 

Több mint 10 éves IT üzemeltetési és fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink megfelelő információkkal való ellátására.
Sokéves tevékenységünk során segítettünk ügyfeleinknek elképzeléseiket, ötleteiket valóra váltani, ezáltal hatékonyabbá téve a rendszerüket és a vállalkozásuk sikeres működését.

Szolgáltatási kínálatunk felöleli az Internethez kapcsolódó részterületek széles skáláját.

A webfejlesztés nem létezhet hosting szolgáltatás, domain regisztráció, az igényeket kiszolgáló szerverpark, stabil biztonságtechnikai háttér nélkül, ezért szervereinket, hálózati eszközeinket kifejezetten stabil, magas rendelkezésre állásra tervezett célhardverekből állítjuk össze. A folyamatos internet és áramellátást több szolgáltatóval, diesel generátorral biztosítjuk.

Az általunk használt eszközök gyártói: Intel, DELL, IBM, Cisco.